CARPESA ALEVÍ AMB MOLTA TRANQUILITAT

El cap de setmana, l?equip aleví del l?escola de Carpesa va aconseguir un empat amb el Vicente Gaos B.

Vicente Gaos – Dissabte 10/11/2012 – 10:00h

El jugadors van eixir un poc nerviosos en els moments inicials del partit. D’aquesta manera, el Vicente Gaos aconseguia arribar més clarament a la porteria rival però sense ficar gol. El C.H.Carpesa no despertava i deixava molts espais. Als 5 minuts de començar el partit, el Vicente Gaos va marcar el seu primer gol sense que el porter del C.H.Carpesa poguera fer res. Després d’aquest primer gol el C.H.Carpesa va reaccionar i gràcies a una jugada entre Vita i Diego, efectuada amb molta velocitat, es va conseguir empatar el partit.

A partir d’eixe moment, el C.H.Carpesa començà a portar el pes del partit. Molt segurs en defensa i efectuant contres molt perilloses. El segon va arribar en un PC, en un tir fort i sec de Vita. El C.H.Carpesa anant davant en el marcador va saber calmar el partit, però en un xicotet error de la defensa el Vicente Gaos aconseguia empatar.

En la segona meitat el C.H.Carpesa isqué amb molta tranquil·litat i dominant el joc. Desprès d’una bona jugada Diego va posar el 3-2 al marcador. El C.H.Carpesa estava molt còmode en el camp i aconseguia arribar amb claredat aconseguint el quart y quint gol. Quant tot pareixia resolt el Vicente Gaos aprofità la confiança dels nostres jugadors i en pocs minuts va aconseguir empatar un partit que tenia molt costera amunt.