L EQUIP JUVENIL DE CARPESA NO VA ESTAR MOLT ENCERTAT

MOLT DE PERILL DEL RIVAL

Beteró- Dissabte 10/11/2012 – 19:00h

El cap de setmana es disputa el primer partit de la lliga juvenil, Carpesa – Giner de los Rios. L’equip juvenil no va estar molt encertat. En la primera part, no creava ocasions i no aconseguia eixir de la pressió que feia el Giner. El rival jugava amb comoditat i arribava a l’àrea local amb molt de perill. Un conjunt de males combinacions i errades va crear el gol que obria el marcador, desprès d’una bona jugada individual de Borja. El marcador reflectia lo que l’equip juvenil en eixe moment mostrava al camp. Errors en les passades i precipitació van ser les causes que feien que el Giner portara el pes del partit. Abans d’arribar a la fi de la primera part, el C.H.Carpesa va rebre el segon gol.

Els tècnics, Carles Ros i Andrés Vallés van aplicar un canvi de tàctica al descans que millorà la presència de l’equip al mig del camp i aconseguí fer arribar la pilota a la porteria rival. D’aquesta manera arribà el 1-2 gràcies a una jugada ràpida, que va finalitzar Santi  amb un bon tir. Així i tot, amb una miqueta més de possessió, l’equip no va poder remontar un partit on s’abusava de les individualitats.

El resultat final 1-4 per al Giner.

Ens espera una setmana dura per a entrenar e intentar donar-li la volta a la classificació.